LUFTKUDDELAND - FÖRETAGET SOM LEVER PÅ HOPPET
HOLMGÅNGAR

Kul att veta är att:
En holmgång, på fornnordiska hette det hólmganga, var en typ av envig eller duell i nordisk forntid, och ett vedertaget sätt att lösa tvister.
Holmgångar nämns bland annat av, Egil Skallagrimsson och regleras av. Hednalagen. Den som nekade en utmaning till holmgång kunde bli förklarad niding. Vinnaren kunde ibland ha rätt till förlorarens hustru och ägodelar. Enligt isländska sagor fanns krigare som reste runt och missbrukade rätten att utmana män på holmgång, för att besegra flera män och lägga beslag på allt vad de ägde.

"HOLMGÅNG"
Det går åt ett utrymme på 8x5m. mark/golvyta och ca 3m. i takhöjd.
Strömtillgången, vanlig 2 fas och 1st 10A säkring.
Holmgång, här sitter man på en vadderad bom med var sin skumgummifylld kudde som vapen och försöker banka ned sin motståndare från bommen. En av bommarna är 1,5m hög och en lite lägre 0,8m. Vi har dubbla uppsättningar så man kan hyra den antingen höga, låga eller båda höjderna på bommen.       OBS! Fungerar utmärkt även till vuxna.  Längd 6m. bredd 3m.Holmgång, här sitter man på en vadderad bom med var sin skumgummifylld kudde som vapen och försöker banka ned sin motståndare från bommen. En av bommarna är 1,5m hög och en lite lägre 0,8m. Vi har dubbla uppsättningar så man kan hyra den antingen höga, låga eller båda höjderna på bommen.       OBS! Fungerar utmärkt även till vuxna.  Längd 6m. bredd 3m.Holmgång, här sitter man på en vadderad bom med var sin skumgummifylld kudde som vapen och försöker banka ned sin motståndare från bommen. En av bommarna är 1,5m hög och en lite lägre 0,8m. Vi har dubbla uppsättningar så man kan hyra den antingen höga, låga eller båda höjderna på bommen.       OBS! Fungerar utmärkt även till vuxna.  Längd 6m. bredd 3m.Holmgång, här sitter man på en vadderad bom med var sin skumgummifylld kudde som vapen och försöker banka ned sin motståndare från bommen. En av bommarna är 1,5m hög och en lite lägre 0,8m. Vi har dubbla uppsättningar så man kan hyra den antingen höga, låga eller båda höjderna på bommen.       OBS! Fungerar utmärkt även till vuxna.  Längd 6m. bredd 3m.        OBS! Fotograf, Magnus Andersson.
.